Partnereink és támogatás

Láthatatlan Iskola Alapítvány

Adószám: 19167329-1-09

Bankszámlaszám (Erste Bank):
11600006-00000000-85013902

Nemzetközi számlaszám:
HU77 1160 0006 0000 0000 8501 3902

Címünk: 4029 Debrecen Baross Gábor utca 16.

Adó 1%-ot 2023-tól tudunk fogadni!
National Instruments

Szakmai partnerek

Hogy minél minőségibb programokat tudjunk szervezni a mentoráltaknak igyekszünk minél több szakmai partnert bevonni, közös programot szervezni velük.
Emellett az alábbi cégeknek köszönhetjük, hogy nem csak a mentoráltakat, hanem a mentorokat és a vezetőséget is segítik különböző képzésekkel, tréningekkel!

Támogató partnerek

A Láthatatlan Iskola indulásást és első évét az Auchan támogatta, majd a következő 2 évben a Tedd jobbá! pályázaton nyertünk elegendő összeget a működésünkre, fejlesztésekre. A kezdetektől mögöttünk álltak a Rotary Debrecen tagjai közös pályázatokban, egyéb támogatásokban; idén például az Adventi Hangversenynek mi voltunk a támogatottjai.

Az előző években segítette a munkánk a National Instruments csapata, és a CSR Debrecen, továbbá eseményeinkre folyamatos termékbeli támogatást kapunk az Auchan Debrecen és a Fornetti cégektől. Irodánkat, rendezvényeink helyszínét az Alternatív Közösségek Egyesülete biztosítja, mely óriási segítség számunkra!

Ezúton is köszönjük a ránk fordított figyelmet és erőforrást az alábbi cégeknek:a 

szuszpark

Mire költjük a támogatásokat?

A támogatási, pályázati összegekből első sorban a Láthatatlan Iskola eseményeire; Tábor, Jövő-menő programsorozat, Tanévzáróra költünk – belépők, busz költsége.

Ezen felül a bevételt interaktív, logikai játékokra, könyvekre, egyéb oktatási eszközökre költjük, alapvető működési költségeket finanszírozunk belőle.
A mentorok és a vezetőség is önkéntes munkát végez, így bérköltségre nem költünk, viszont igyekszünk képzésekkel támogatni a munkájukat. Végül bevételünket a merchandesing termékekre költjük, ezzel megköszönve a mentorok munkáját és erősítve a közösségünket és a Láthatatlan Iskola brandet.

tamogatas